Dekstryny - strona 7

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 308
Wyświetleń: 1169

, dekstryn, tłuszczów tworzących błonkę: bibuła (mleko) - produkty o dużej zawartości wody - zwiększenie...

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1820

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1680

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Masy formerskie

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1239

formierski kwarcowy o ziarnistości 0,32/0,4/0,056 − spoiwo: o bentonit – 4% o dekstryna – 2% − wilgotność...