Dekstryny fermentacja

note /search

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1519

6-30h 4) Fermentacja główna Przetwarzanie surowców (cukry) w etanol. Krótka i intensywna fermentacja...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1183

przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...

Wykład - fermentacje, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1547

FERMENTACJE: Fermentacja alkoholowa Polega na rozkładzie cukrów prostych oraz dwucukrów do etanolu...

Mikroflora gleby

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1925

z rodziny Saccharomycetaceae i Cryptococcaceae. Copyright @ 2009 – Katedra Technologii Fermentacji...