Dekstryny właściwości

note /search

Skład miodu, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 63
Wyświetleń: 707

do glukozy i fruktozy, α-amylazę i β-amylazę, prowadzące do przemiany polisacharydów do dekstryn, a następnie...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1183

przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...

TRAWIENIE WĘGLOWODANÓW

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1302

Dekstryny, maltoza, maltotrioza Alfa-amylaza trzustkowa Dekstryny, maltoza Amylaza jelitowa Maltoza-glukoza...

Trawienie węglowodanów - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 749

Dekstryny, maltoza, maltotrioza Alfa-amylaza trzustkowa Dekstryny, maltoza Amylaza jelitowa Maltoza-glukoza...

Spawanie elektryczne - omówienie

  • Politechnika Śląska
  • Obróbka cieplna i spawalnictwo
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1288

elektryczne wykorzystuje właściwości łuku elektrycznego powstającego pomiędzy dwoma przewodnikami (elektroda...