Zastosowanie enzymów, sem IV
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- Technologia żywności
przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...
) *hydroliza rozgałęzień (glukoamylaza) Dekstryny,maltotrioza,maltoza,glukoza ENZYMY Dekstrynujące Upłynniające...
ratyfikowany - otrzymuje się w procesie rektyfikacji spirytusu surowego. Zastosowanie spirytusu: Spirytus...
Dekstryny, maltoza, maltotrioza Alfa-amylaza trzustkowa Dekstryny, maltoza Amylaza jelitowa Maltoza-glukoza...
: -skleikowania skrobi -hydrolizy pektyn -wzrostu wilgotności Zastosowanie: -przemysł owocowo- warzywny (produkcja...
dla ludzi/) Postęp- selektywne uwodornienei przez zastosowanie katalizatora miedziowo-chromowego Przykład...
Dekstryny, maltoza, maltotrioza Alfa-amylaza trzustkowa Dekstryny, maltoza Amylaza jelitowa Maltoza-glukoza...
skrobii, dekstryn - obciążanie gipsem, glinką - barwienie obcymi barwnikami - herbaty czarnej - grafitem...
pod próżnią. Zastosowanie próżni pozwoliło na ogrzewanie kolumny oparami z odpędu, co znacznie zredukowało...
elektroda - oznaczenie wg huty Baildon ER 146 Zastosowanie elektrody - zastosowanie - konstrukcje stalowe...