Jełczenie - strona 5

note /search

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

-Szybka -Całkowita -Smak zachowany -jełczenie tłuszczów - migracja wilgoci Konwencjonalne suszenie: -dobre...

Biochemia materialy

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 315
Wyświetleń: 3332

może świadczyć o procesach hydrolizy (jełczenia) tłuszczu, np. przy zbyt długim przechowywaniu. Wykonanie...

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2275

jej jakość, jak np. samozagrzewanie, kwaśnienie, jełczenie, pleśnienie, rozwój roztoczy i innych szkodników...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2604

jej jakość, jak np. samozagrzewanie, kwaśnienie, jełczenie, pleśnienie, rozwój roztoczy i innych szkodników...