Dekstryny - strona 5

note /search

Wejściówka-oznaczanie wody

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 630

dużą ilość białek, cukrów i dekstryn (np. sery czy mięsa, zwiększa się powierzchnię parowania próbki...

Ph roztworu - wskaźniki

  • Uniwersytet Gdański
  • Chemia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1001

 solwatacji .Przykładem uwodnienia jest przemiana hematytu w limonit , skrobi w dekstrynę orazanhydrytu w gips...

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

i dekstryn - suszenie próbek ze wstępnym podsuszaniem w T 60 st.C, po zmieszaniu z piaskiem (mięso, sery...

Fizjologia - test

  • Politechnika Wrocławska
  • Fizjologia
Pobrań: 483
Wyświetleń: 952

i dekstryn e) w jelicie grubym w postaci glukozy i laktozy 22. Zespół QRS w zapisie EKG odpowiada...