Liofilizacja - strona 3

note /search

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

, dłuższe przechowywanie szczepionek liofilizacja, mrożenie, rzadziej postać płynna Mrożone doprowadza...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

jest bardziej gęsty Porównanie: suszenie i liofilizacja Liofilizacja: -Dobra dla większości produktów -Surowe...

Chemiczna analiza 3 - omówienie

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Inżynieria materiałowa i konstrukcja urządzeń
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1036

° (-40°C), a nawet temperatury C ciekłego azotu - liofilizacja - zastosowanie stabilizatorów...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1302

oraz podgotowywanie i gotowanie mięsa. Inne operacje z udziałem mikrofal, takie jak suszenie próżniowe, liofilizacja...

Bakterie i wirusy - informacje ogólne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia żywności
Pobrań: 2681
Wyświetleń: 5621

poprzez: suszenie, zagęszczenie, odwirowanie, filtrację, koagulację, liofilizację oraz dodatek substancji...

Wirusologia - wykład 4

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wirusologia
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1435

w kontenerach z ciekłym azotem). Niekiedy można stosować liofilizację (odwodnienie w próżni). Wirusy...