Liofilizacja drożdży

note /search

Liofilizacja-wady i zalety

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Suszarnictwo
Pobrań: 518
Wyświetleń: 7140

LIOFILIZACJA Zalety: bardzo wysoka jakość (brak degradacji cieplnej, minimalizacja procesów...

Bakterie i wirusy - informacje ogólne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia żywności
Pobrań: 2681
Wyświetleń: 5621

120 min (drożdże) 5-7 h rozmnażanie płciowe rzadkie i niepełne powszechne i pełne DNA nukleoid...

Gorzelnictwo - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1393

). Mają pojemność 1500-2000 dm3 i namnożone drożdże są przepompowywane do kadzi drożdżowych. Po namnożeniu drożdży...