Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności

note /search

Nowe trendy w technologii żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia żywności
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1141

nietermicznymi metodami utrwalania żywności jak: użycie biokonserwantów lub nowych kultur ochraniających...

Techniki histologiczne - procedury

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Techniki mikroskopowe
Pobrań: 462
Wyświetleń: 2548

utrwalanie zatapianie krojenie barwienie Skrawki mogą pochodzić od osób żywych (biopsja), martwych (ustalanie...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

względnej Wymień nazwiska dwóch osób, które były pionierami cieplnego utrwalania żywności Appert, Pasteur...

Bakterie i wirusy - informacje ogólne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia żywności
Pobrań: 2681
Wyświetleń: 5621

drobnoustrojów i pozwala przewidzieć zmiany zachodzace w żywności w wyniku jej utrwalania wpływ dostępności tlenu...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

, które były pionierami cieplnego utrwalania żywności Appert, Pasteur Jaką metodę zastosujesz do sterylizacji koncentratu...