Dekstryny i maltoza - strona 6

note /search

Biochemia - wykład 8

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1785

się w kolejne dekstryny, w konsekwencji powstaje w ostatnim etapie maltoza i tu jest krytyczny moment...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5404

zacierania Metoda zacierania z przeskokiem Rozkład skrobi podczas zacierania (glukoza, maltoza, maltotrioza...

Węglowodany cukry

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 1435
Wyświetleń: 3276

są materiałem energetycznym (fruktoza) i odżywczym (maltoza, laktoza, rafinoza Węglowodany (cukrowce, sacharydy...

Wykład - rodzaje miodów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 980

Sacharoza Maltoza, rafinoza, kestoza, esloza i inne wielocukry 79,59 38,19 31,28 1,31 7,31 Kwasy 1,50 Białka...

Pytania z cukrów i kwasów

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 532
Wyświetleń: 3682

2. maltoza w zależności od pH 3. jak odróżnić glukozę od ksylozy 4. reakcja z DNS 5. nie wiem 1...