Dekstryny i maltoza - strona 7

note /search

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 2212

% » Inne : glukoza, fruktoza, maltoza, laktoza, dekstryny • Tworzy określony smak / złagodzenie sloności...

Układ pokarmowy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1064

. skrobi, glikogenu) kolejno odczepiane są dwucukrowe cząsteczki maltozy * maltaza - enzym ściany jelita...

Biologia - układ pokarmowy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 924
Wyświetleń: 1687

. skrobi, glikogenu) kolejno odczepiane są dwucukrowe cząsteczki maltozy * maltaza - enzym ściany jelita...

Media hodowlane- opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1043

paszowych i etanolu Maltoza: po hydrolizie skrobi i glikogenu, brzeczka piwna Skrobia: produkcja etanolu...

Znaczenie technologiczne glutenu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 455
Wyświetleń: 3598

cukrów prostych- sacharoza (glukoza+ fruktoza), maltoza (2* glukoza) trojcukry - rafinoza (glukoza...

Właściwości funkcjonalne skrobi

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1827

-glikozydowe); Skrobia modyfikowana chemicznie: - częściowo hydrolizowana (np. dekstryny białe), - skrobia...