Jełczenie smalcu - strona 6

note /search

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1225

zwierzęce występują w wielu produktach pochodzenia zwierzęcego w postaci n.p. łoju, smalcu, mleka, olejów...

Analiza strategiczna piekarni

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
Pobrań: 3171
Wyświetleń: 6167

potrzebne do wykonania wyrobu tj. mąkę, jajka, margarynę, tłuszcz piekarski, miód sztuczny, smalec, syrop...

Lipidy - monoenowe

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 49
Wyświetleń: 938

2. Kwasy monoenowe Badając kwasy tłuszczowe ze smalcu Chevreul (1823) odkrył kwas olejowy...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1071

dojrzewajace -a,b,c 29CO MA NAJWIEKSZA LICZE JODOWA(chyba) A)MASŁO B)ŁÓJ C)SMALEC D)OLEJ SLONECZNIKOWY 30...