Dekstryny i maltoza - strona 3

note /search

Mikroflora gleby

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1925

dekstryn, a w końcowym etapie maltotrioza, maltoza i glukoza. Aktywność tę bada się na podło u zawierającym...

Biochemia - testy przykładowe

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 1302
Wyświetleń: 3836

aldehydu 3-fosfoglicerynowego wystarczającego do syntezy maltozy do: d) 18 CO2 9.Składa się wyłącznie z 4...

Biochemia, Testy przykładowe cz2

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 672
Wyświetleń: 1645

aldehydu 3-fosfoglicerynowego wystarczającego do syntezy maltozy do: d) 18 CO2 9.Składa się wyłącznie z 4...

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1519

-amylaza→ rozkład skrobi do maltotriozy, maltozy i glukozy- przerwa maltozowa 5) 70-76→ α-amylaza→ rozkład...

Pojęcia na egzamin, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 665
Wyświetleń: 2107

, rozkładana jest do dekstryn potem do maltozy a następnie do glukozy. Drobnoustroje amylolityczne np...