Dekstryny i maltoza - strona 2

note /search

Cukry żywność

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 112
Wyświetleń: 2807

, przemysł farmaceutyczny Maltoza - zboże, piwo, pieczywo, występuje w słodzie Tri sacharydy: Rafinoza...

Wykład - spirytus i wódka, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1589

ze skrobi powstaje ok. 80% cukrów fermentujących - głównie maltoza, w mniejszym stopniu glukoza i ok. 20...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1183

przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

- 0,2 MPa; 120 - 130 oC) skrobia dekstryny + maltoza + glukoza (hydrolizat) następny etap...

Biochemia, Testy przykładowe cz3

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 805
Wyświetleń: 2233

aldehydu 3-fosfoglicerynowego wystarczającego do syntezy maltozy do: d) 18 CO2 9.Składa się wyłącznie z 4...

Fizjologia - test

  • Politechnika Wrocławska
  • Fizjologia
Pobrań: 483
Wyświetleń: 952

wchłanianiu w: a) w żołądku w postaci maltozy i laktozy b) w żołądku w postaci glukozy, galaktozy i fruktozy c...