Wędliny - strona 5

note /search

Skażenia żywności, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 945

pochodzi z wędlin; ADI dla NO2- wynosi 0,2mg/kg masy ciała. Przemysł mięsny: Różowa barwa wędlin...

Indywidualny program zdrowotny

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Edukacja zdrowotna
Pobrań: 665
Wyświetleń: 3955

Obiad Podwieczorek Kolacja Poniedziałek - pieczywo, wędlina bułka z miodem danie mięsne, warzywa deser...

Zwroty - ćwiczenia

  • Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
  • Podstawy hotelarstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 2086

, miód oraz świeże pieczywo) cena z wkalkulowanym śniadaniem, obejmująca kawę i herbatę, wędliny, jajka...

Leczenie dietetyczne

  • Dietoterapia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 875

chudy - Ser podpuszczkowy - Jaja - Mięso (w tym drób) - Ryby - Wędliny 7-9 lat 500 50 10 50 40 25 25 10...

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

i Karambola: efektowne ozdoby deserów sałatek i półmisków z wędlinami spożywane na surowo lub w postaci...