Serwatka - strona 7

note /search

Antybiotyki-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1309

przy produkcji cukru. Brązowa, gęsta ciecz o zapachu karmelu. Zawiera głównie sacharozę. o Serwatka Te produkt...

Referaw

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1869

z serwatki mleka, a Bleyer i Kallmann "lactochrom" z mleka świeżego, ale nie zdawali sobie sprawy z działania...

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 749
Wyświetleń: 2310

zwierzęcego (mączka z krwi, serwatka, preparaty aminokwasów); - sposoby podawania paszy (do woli, dozowany...