Serwatka - strona 7

Antybiotyki-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 56
Wyświetleń: 980

przy produkcji cukru. Brązowa, gęsta ciecz o zapachu karmelu. Zawiera głównie sacharozę. o Serwatka Te produkt...

Referaw

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. UR dr inż. Grażyna Jaworska
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1750

z serwatki mleka, a Bleyer i Kallmann "lactochrom" z mleka świeżego, ale nie zdawali sobie sprawy z działania...

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • dr inż. Krzysztof Tomasz Krzysztoforski
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 588
Wyświetleń: 1974

zwierzęcego (mączka z krwi, serwatka, preparaty aminokwasów); - sposoby podawania paszy (do woli, dozowany...