Serwatka

Serwatka w żywieniu sportowców

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Stanisław Mleko
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1603

SERWATKA W ŻYWIENIU SPORTOWCÓW Badania podkreślają wartości tego ubocznego produktu (powstającego...

Produkcja twarogu

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2394

gęstwy (minimalizacja strat białka i tłuszczu) możliwość częściowego odczerpania serwatki optymalna...

Produkty odpadowe - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1862

podczas przetwarzania śmietany na masło serwatka - produkt uboczny powstający przy produkcji serów, twarogów (produkt...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1050

w wyniku częściowego usunięcia serwatki po koagulacji: Mleka Śmietanki Maślanki Mleka odtłuszczonego...

Wykład - Biosynteza kwasu mlekowego

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Janusz Szczodrak
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1932

Biosynteza kwasu mlekowego: - serwatka - produkty, odpady przemysłu mleczarskiego - melasa...

PRODUKTY LECZNICZE

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Dietetyka pediatryczna
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1323

PRODUKTY LECZNICZE 1. HYDROLIZATY SERWATKI O ZNACZNYM STOPNIU HYDROLIZY Bebilon pepti 1,2...