Produkt spożywczy - strona 18

Toksykologia - wyklad 5

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1295

w żywności A następnie: Wyznaczanie limitu zawartości w produktach spożywczych Zwierzęta - wyznaczenie...

Opracowanie zagadnień

  • Toksykologia i higiena
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1085

jednostkach wyraża się aktywność promieniotwórcz ą produktów spożywczych?Bg - bekerel - grzyby, sałata, owoce...

Karotenoidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 441
Wyświetleń: 4410

Zawartość witaminy E w wybranych produktach spożywczych w mg/100g Produkty zwierzęce Mięso 0,3-0,6 Halibut...

Mikrobiologia - wykład 4

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1204

produkowane i przechowywane produkty spożywcze, są czynnikami wywołującymi mikozy i alergie, a produkowane...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • mgr Adam Duda
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 231
Wyświetleń: 2401

% niekiedy nawet do 1 - 2%. Cechą charakterystyczną suszonych produktów spożywczych bez względu...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. inż. Jarosław Witold Plichta
Pobrań: 812
Wyświetleń: 3066

to zakupy bieżące, dużo rzadziej zapasowe. Najczęściej wybieranymi produktami są produkty spożywcze...

Ekologia - pytania na egzamin

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Ekologia
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1106

produktów spożywczych, w każdej skali. Otóż, żeby wytwarzanie produktów spożywczych z zasadami , często...