Produkt spożywczy - strona 18

note /search

Opracowanie zagadnień

  • Toksykologia i higiena
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1337

jednostkach wyraża się aktywność promieniotwórcz ą produktów spożywczych?Bg - bekerel - grzyby, sałata, owoce...

Karotenoidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 511
Wyświetleń: 4704

Zawartość witaminy E w wybranych produktach spożywczych w mg/100g Produkty zwierzęce Mięso 0,3-0,6 Halibut...

Mikrobiologia - wykład 4

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1526

produkowane i przechowywane produkty spożywcze, są czynnikami wywołującymi mikozy i alergie, a produkowane...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

% niekiedy nawet do 1 - 2%. Cechą charakterystyczną suszonych produktów spożywczych bez względu...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Pobrań: 980
Wyświetleń: 3458

to zakupy bieżące, dużo rzadziej zapasowe. Najczęściej wybieranymi produktami są produkty spożywcze...

Ekologia - pytania na egzamin

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Ekologia
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1281

produktów spożywczych, w każdej skali. Otóż, żeby wytwarzanie produktów spożywczych z zasadami , często...