Produkt spożywczy - strona 17

Wykład - Metody sensoryczne

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • prof. dr hab. Krystyna Śliwińska
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 49
Wyświetleń: 420

, a zależy od: rodzaju produktu (spożywcze, trwałego użytku) możliwości różnicowania produktu podatności...

Analiza żywności-pytania przykladowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1134

mineralnych w surowcach i produktów spożywczych. Od czego zależy chemiczny charakter popiołu. Jakie surowce...

Opakowanie aktywne i inteligentne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1435

opakowań stosowanych do produktów spożywczych można zaliczyć [1]: - opakowania z czujnikami - znacznikami...

Separacja membranowa - wykład

  • Uniwersytet Gdański
  • Inżynieria środowiska
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1211

. Do takich zastosowań azotu należy chłodnictwo produktów spożywczych. Wyższą czystość azotu można uzyskać...

Toksykologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr Marta Sendrowicz
  • Toksykologia
Pobrań: 714
Wyświetleń: 6174

w produktach spożywczych Kancerogeny występujące w żywności: mykotoksyny: aflatoksyny, sterigmatocystyna...