Produkt spożywczy - strona 19

Systemy opakowań

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Maria Wiśniewska
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 756
Wyświetleń: 2142

Tetra Pak Pierwotnie system aseptycznego pakowania ciekłych produktów spożywczych w charakterystyczne...

Wpływ żywienia na rozwój i zdrowie

  • Uniwersytet Warszawski
  • prof. dr hab. Barbara Woynarowska
  • Edukacja zdrowotna
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1295

do produkcji czerwonych krwinek. V DODATKI DO PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH - pożyteczne czy szkodliwe? Większość...

Podstawy Analizy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1386

) Dla każdej grupy produktów spożywczych istnieją odrębne, ujęte zarządzeniami (PN) przepisy regulujące zasady...

Zaszczepy mikrobiologiczne- opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • dr inż. Magdalena Klimek-Ochab
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 147
Wyświetleń: 931

to spowolnienie procesów metabolicznych  Posiew na podłoże stałe np. gleba, produkty spożywcze, doprowadza sie...

Rozne pojecia

  • Uniwersytet Gdański
  • Ewa Żaczek-Tarazewicz
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 14
Wyświetleń: 777

samej produkcji (ew. produktów spożywczych) UMOWYFRANCHISINGOWE liczba biorców w jednym kraju...

Rozpuszczalność

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. inż. Małgorzata Nogala-Kałucka
  • Biochemia
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1057

) -lipazy (sus. Zapachowe, modyfikacja serów) -Oksydaza glukozowa (usunięcie tlenu z produktu spożywczego...