Produkt spożywczy - strona 11

Instrukcja ogólna BHP-opracowanie

  • Politechnika Warszawska
  • dr hab. inż. Wojciech Sas
  • Chemia organiczna
Pobrań: 0
Wyświetleń: 469

produktów spożywczych. W pracowniach obowiązuje zakaz palenia papierosów i innych wyrobów tytoniowych...

Metody obserwacji, (sem IV)

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Genowefa Sobczyk
  • Badania marketingowe
Pobrań: 63
Wyświetleń: 658

szczegółowe badanie rynku degustacje i ocena próbek: -stosuje się najczęściej w zakresie produktów spożywczych...

Techniki badań ilościowych

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Maciej Glamowski
  • Badania marketingowe
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1274

, do którego wpisuje on swoje zwyczaje dotyczące słuchania radia, oglądania telewizji czy, np. konsumpcji produktów...

Kolokwium biochemia, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Dr hab Alicja Szwed
  • Mikrobiologia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 938

można wyodrębnić z różnych środowisk (gleba, obornik, produkty spożywcze), stosując pożywki z tymi substratami...