Produkt spożywczy - strona 12

note /search

Woda

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 357
Wyświetleń: 2086

do kilku procent, 97-98% w różnego rodzaju żelach W produktach spożywczych występuje jako składnik...

Metody oraz źródła błędów

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 483
Wyświetleń: 4221

w produktach spożywczych można przeprowadzić za pomocą chromatografii gazowej Wyekstrahowany tłuszcz poddaje...

Produkt- opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Marketing
Pobrań: 49
Wyświetleń: 826

/tylko wtedy, gdy istnieje możliwość degustacji/. Cena może być w tym przypadku mniej istotna, gdyż każdy produkt spożywczy...

Produkt -

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1610

dla urządzeń elektrycznych i produktów spożywczych, fizyczne dla kosmetyków) rozmiar produktu/opakowania: różne...

Opakowania metalowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 2905

% mangan- 0,20-0,60% krzem- poniżej 0,1% nikiel- do 0,20% Dla niektórych produktów spożywczych o dużej...