Produkt spożywczy - strona 12

Metody badań autentyczności - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Teresa Fortuna
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1085

znacznie tańszym mięsem pstrąga tęczowego lub określić autentyczność wieku surowców i produktów spożywczych...

Woda

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1610

do kilku procent, 97-98% w różnego rodzaju żelach W produktach spożywczych występuje jako składnik...

Metody oraz źródła błędów

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 273
Wyświetleń: 3724

w produktach spożywczych można przeprowadzić za pomocą chromatografii gazowej Wyekstrahowany tłuszcz poddaje...

Produkt- opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr Agnieszka Gertruda Stolarska
  • Marketing
Pobrań: 21
Wyświetleń: 700

/tylko wtedy, gdy istnieje możliwość degustacji/. Cena może być w tym przypadku mniej istotna, gdyż każdy produkt spożywczy...

Produkt -

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. Helena Tendera-Właszczuk
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1253

dla urządzeń elektrycznych i produktów spożywczych, fizyczne dla kosmetyków) rozmiar produktu/opakowania: różne...

Opakowania metalowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 224
Wyświetleń: 2737

% mangan- 0,20-0,60% krzem- poniżej 0,1% nikiel- do 0,20% Dla niektórych produktów spożywczych o dużej...