Produkt spożywczy - strona 13

Systematyka - grzyby

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • prof. dr hab. inż. Zenobiusz Dmowski
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1176

witaminy B * PĘDZLAKI (Penicilium) czy KROPIDLAKI (Aspergillus) często niszczą produkty spożywcze tworząc...

Marketing żywności-produkt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Marketing żywności
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1288

, są to środki konserwująco-naprawcze i materiały eksploatacyjne. Produkt w marketingu Produkty spożywcze...

Pytania z analizy 2005

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1358

oznaczania zanieczyszczeń mineralnych w surowcach i produktów spożywczych. Od czego zależy chemiczny...

Toksykologia - wyklad 12

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1092

w bekerelach Bq bekerel -> w produktach spożywczych (Bq/kg lub Bq/l) Liczba par jonów w jednostce masy - kulomb...

Mineralizacja

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 406
Wyświetleń: 3157

(inne produkty spożywcze) po uprzednim jej zwęgleniu Wykonanie oznaczenia  SKRYPT  Przygotowanie próby...