Produkt spożywczy - strona 14

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 455
Wyświetleń: 1736

JEST MIERNIKIEM -dokładności i precyzji oznaczenia KAŻDY PRODUKT SPOŻYWCZY SKŁADA SIĘ Z: -wody i suchej masy...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1645

JEST MIERNIKIEM -dokładności i precyzji oznaczenia KAŻDY PRODUKT SPOŻYWCZY SKŁADA SIĘ Z: -wody i suchej masy...

Lipidy proste i złożone

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 168
Wyświetleń: 2415

i jego sprzężonego dienu - CLA Koniugowany kwas linolowy - CLA w produktach spożywczych spotykanych jest 9 różnych...

Koło jakości- wykład 7

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • prof. dr hab. Krystyna Śliwińska
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1113

dla różnych produktów, a zależy od:  rodzaju produktu (spożywcze, trwałego użytku)  możliwości różnicowania...

Metody fizyczne oraz chemiczne

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1638

rozpuszczonego w wodzie W produktach spożywczych, w których cukry stanowią główny składnik, stawia się często...

Ryboflawina - witamina b2

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 2135

RYBOFLAWINA - WITAMINA B2 Zawartość ryboflawiny w wybranych produktach spożywczych w mikrog/100g...

Witaminy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1477

spektrofotometryczna nie nadaje się do oznaczania witaminy A w produktach spożywczych Jest bardzo przydatna m.in...

Biochemia pytania na kolokwium

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 1512
Wyświetleń: 4550

napisz reakcje enzymów poszczególnych klas 4. Co to jest proces ciemnienia produktów spożywczych. 5...