Produkt spożywczy - strona 14

note /search

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 721
Wyświetleń: 2373

JEST MIERNIKIEM -dokładności i precyzji oznaczenia KAŻDY PRODUKT SPOŻYWCZY SKŁADA SIĘ Z: -wody i suchej masy...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2261

JEST MIERNIKIEM -dokładności i precyzji oznaczenia KAŻDY PRODUKT SPOŻYWCZY SKŁADA SIĘ Z: -wody i suchej masy...

Lipidy proste i złożone

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 924
Wyświetleń: 3885

i jego sprzężonego dienu - CLA Koniugowany kwas linolowy - CLA w produktach spożywczych spotykanych jest 9 różnych...

Koło jakości- wykład 7

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1603

dla różnych produktów, a zależy od:  rodzaju produktu (spożywcze, trwałego użytku)  możliwości różnicowania...

Metody fizyczne oraz chemiczne

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 546
Wyświetleń: 2520

rozpuszczonego w wodzie W produktach spożywczych, w których cukry stanowią główny składnik, stawia się często...

Ryboflawina - witamina b2

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2597

RYBOFLAWINA - WITAMINA B2 Zawartość ryboflawiny w wybranych produktach spożywczych w mikrog/100g...

Witaminy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 259
Wyświetleń: 2002

spektrofotometryczna nie nadaje się do oznaczania witaminy A w produktach spożywczych Jest bardzo przydatna m.in...

Biochemia pytania na kolokwium

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 2352
Wyświetleń: 6573

napisz reakcje enzymów poszczególnych klas 4. Co to jest proces ciemnienia produktów spożywczych. 5...