Pasteryzacja a tyndalizacja - strona 9

note /search

Kampania reklamowa

  • Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie
  • Reklama
Pobrań: 1519
Wyświetleń: 6734

procesowi pasteryzacji w wysokiej temperaturze - tak jak tradycyjnie konserwuje się produkty...

Chemiczna modyfikacja skrobi

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1477

suszenie mrożenie apertyzacja ( pasteryzacja i sterylizacja) pocz. XIX składowanie w zmienionej atmosferze...

Opakowania metalowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 2905

do pakowania produkty spożywcze Badanie - wizualna ocena powłok lakierowanych po sterylizacji lub pasteryzacji...

Przyczyny bombażu chemicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 252
Wyświetleń: 3640

PRZYCZYNY BOMBAŻU MIKROBIOLOGICZNEGO: Niedostateczna sterylizacja lub pasteryzacja umożliwiająca rozwój...

Analiza żywności-kwasowość

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 1260
Wyświetleń: 5999

, gdyż białka będą miały małą stabilność termiczną podczas pasteryzacji. B. Oznaczenie kwasowości mąki. Metoda...