Mleczarstwo - strona 3

note /search

Wirowanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 350
Wyświetleń: 3248

w mleczarstwie do wydzielenia śmietanki z mleka w celu przyspieszenia i ułatwienia procesu zmaślania. Obecnie...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1400

-temperaturowa Wykorzystywanie koagulacji - żelifikacji w przemyśle spożywczym: mleczarstwo (sery, napoje...

Bakterie i organizmy

  • Uniwersytet Gdański
  • Różnorodność biologiczna
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1260

(m. in. mleczarstwo) -przemysł farmaceutyczny (produkcja antybiotyków, enzymów) Rhizobium...