Mleczarstwo - strona 3

Wirowanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 84
Wyświetleń: 2737

w mleczarstwie do wydzielenia śmietanki z mleka w celu przyspieszenia i ułatwienia procesu zmaślania. Obecnie...

Wyklady- bakterie, organizmy

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Tadeusz Namiotko
  • Biologia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1071

spoŜywczy (m. in. mleczarstwo) -przemysł farmaceutyczny (produkcja antybiotyków, enzymów) Rhizobium...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1134

-temperaturowa Wykorzystywanie koagulacji - żelifikacji w przemyśle spożywczym: mleczarstwo (sery, napoje...

Bakterie i organizmy

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Tadeusz Namiotko
  • Różnorodność biologiczna
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1001

(m. in. mleczarstwo) -przemysł farmaceutyczny (produkcja antybiotyków, enzymów) Rhizobium...