Liofilizacja mięsa - strona 20

note /search

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

, Vibrio, Micrococcus wytrzymują do 20-30% soli 2) Bakterie wprowadzane z mięsem Mikroflora niepożądana...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1190

- karbopeptydazy -dipeptydazy -proteoiliazy Zastosowanie: -przemysł wędliniarski-kruchość mięsa -p.mleczarski...

Metody badań odpadów

  • Uniwersytet Gdański
  • Chemia środowiska
Pobrań: 42
Wyświetleń: 889

. Liofilizacja - sposób suszenia materiałów stałych w temp. Pokojowej lub poniżej zera pod zmniejszonym...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

, dłuższe przechowywanie szczepionek liofilizacja, mrożenie, rzadziej postać płynna Mrożone doprowadza...