Liofilizacja mięsa - strona 21

note /search

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

, mąki 10-20 Pieczywo 30-50 Produkty mięsne, mięso 60-70 Ryby 70-80 Warzywa i owoce, mleko 80-90 Soki...

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1183

PRODUKTÓW Cukier i słodycze Jaja Masło Mięso, ryby i przetwory Mleko i przetwory Produkty zbożowe Strączkowe...

Rodzaje przemocy

  • Uniwersytet Warszawski
  • Przemoc w Polityce
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1645

w latach trzydziestych, okupacyjna praktyka w GG (ograniczone racje żywnościowe, zakaz handlu mięsem...

Diety przemysłowe

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2156

, mięso zwierzęce, soja, ryby lub same aminokwasy -źródłem węglowodanów są: hydrolizaty skrobi...