Liofilizacja mięsa - strona 12

note /search

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 805

stan tk. nerwowej, metabolizm cukrów i lipidów. rozkładana przez alkohol Mięso, wątroba, jaja, drożdże...

Wykład - ubój zwierząt, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 168
Wyświetleń: 987

UBÓJ ZWIERZĄT Pozyskiwanie mięsa Mięso- wszystkie części zwierząt rzeźnych oraz zwierząt łownych...

Mrożenie mięsa - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1001

MROŻENIE MIĘSA W tym procesie posługujemy się niższymi temperaturami, a końcowej fazie mrożenia...

Opakowania z tworzyw sztucznych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1463

- wytwarzanie folii do pakowania masła, mięsa, ryb, drobiu i świeżych produktów polistyren, inaczej PS Rodzaje...

Egzamin - zagadnienia

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produtków zwierzęcych
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1631

-stan zdrowa krów -pora roku -stadium laktacji 5. WADY MIĘSA: Mięso ciemne DFD - ciemne, twarde, suche...