Liofilizacja mięsa - strona 13

note /search

Patologia ciąży

  • Żywienie kobiety ciężarnej i karmiącej
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1057

i aromaty Surowego, niedogotowanego lub niedopieczonego mięsa Serów miękkich i pleśniowych Surowych ryb...

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 749
Wyświetleń: 2310

. O wartości zwierzęcia decyduje wartość rzeźna – ilość i jakość mięsa, w mniejszym stopniu – surowca...

Reakcja Maillarda

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 5299

w kawie, niepożądane w mięsie, rybach z rusztu. • Związki o właściwościach redukujących (reduktony...

Nowotwory a stan odżywienia

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 28
Wyświetleń: 504

spożycie mięsa czerwonego oraz unikaj spożycia mięsa przetworzonego. 6. Ogranicz spożycie alkoholu. 7...

Sprzedaż z automatów -opracowanie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Nowoczesne technologie sprzedaży
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1701

fotograficzne, bielizna, mięso, jaja, dżinsy, hamburgery, książki, kwiaty, marihuana, piwo, owoce, tatuaże...