Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności - strona 6

note /search

Chemiczna modyfikacja skrobi

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1477

wynaleziono 5 metod utrwalania żywności: apertyzacja pocz. XIX składowanie w atm. wzbogaconej w CO2...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

to podstawowe produkty żywności Homo sapiens : koczowniczy tryb życia : zbieractwo : padlinożerca PIERWOTNA...

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

, nie utrwalana tradycyjnymi metodami, bez konserwantów, bez soli) Kontrola jakości zdrowotnej żywności: Obowiązek...