Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności - strona 5

note /search

CHEMIA ŻYWNOŚCI

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 2142
Wyświetleń: 6678

drobnoustrojów. Mikrobiologiczne metody oznaczania składników żywności Technologia żywności Utrwalanie, obróbka...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

Dodatki do żywności Substancje obce - to takie substancje, które nie spełniają warunków...

Apertyzacja-wykład

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1477

APERTYZACJA Wykład 1 (16.04.2009) APERTYZACJA- metoda cieplnego utrwalania żywności w zamkniętych...