Kwas mlekowy - strona 6

note /search

Wykład - pyłek mleko jad pszczeli, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 98
Wyświetleń: 910

której powstaje kwas mlekowy, będący jej konserwantem. Pierzga stanowi podstawowe źródło białka niezbędnego...

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

, chrzan, majonezy E-270 - kwas mlekowy ADI - bezpieczny zastosowanie - przetwory owocowe, warzywne...

Fermentowane surowce roślinne

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1337

lub liofilizowane. Kwas mlekowy Przemysłowa produkcja kwasu mlekowego metodą biologiczną - 1881-1883 USA, 1895...