Kwas mlekowy - strona 7

note /search

Niestrawność-rodzaje, pojęcie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Interna bydła
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1750

na tworzeniu się nadmiernej ilości kwasu mlekowego, spadku pH treści żwacza do wartości około 4 (a nawet do 3,8...

Choroby przedżołądków

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Interna bydła
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2842

na tworzeniu się nadmiernej ilości kwasu mlekowego, co może doprowadzać do spadku pH treści żwacza do wartości...

Poubojowe przemiany mięsa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 462
Wyświetleń: 2352

beztlenowej glikogenolizy, szybkie nagromadzenie znacznych ilości kwasu mlekowego, co wywołuje szybki spadek...

Folie opakowaniowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1407

przez polikondensację kwasu mlekowego uzyskanego ze skrobi kukurydzianej w wyniku fermentacji bakteryjnej. Firma Cargil...