Kwas mlekowy - strona 8

note /search

Ogórki, fermantacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 280
Wyświetleń: 987

 się wolniej niż  kapusta. Gorsze warunki dla rozwoju bakterii. Kwas mlekowy stanowi 0,6-0,9%, 0,3% octowy...

Odpady - definicja i rodzaje odpadów

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Ekologia i ochrona środowiska
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1085

kwasu mlekowego), wyroby medyczne, włókiennicze, butelki do napojów - specjalny styropian Odpady...

Żywność funkcjonalna

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 945

, kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6, lecytyna i choina, polifenole, probiotyki, bakterie kwasu mlekowego...