Systematyka przemysłu owocowo - warzywnego
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
. zamrażanie, suszenie, kiszenie, konserwowanie w puszkach, zagęszczanie itp.) Szerokim asortymentem produktów...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
. zamrażanie, suszenie, kiszenie, konserwowanie w puszkach, zagęszczanie itp.) Szerokim asortymentem produktów...
, - cykoria, - endywia, - pasternak, - papryka, - seler, - pietruszka, - koperek, - ogórki kiszone bez skórki...
kiszona, owoce dzikiej róży, czarne jagody, maliny, jeżyny, owoce cytrusowe, papryka, brukselka, kapusta...
lub kiszona, pomarańcze, jabłka,, fruktoza (apteka lub jest we wszystkich owocach), soja, orzeszki ziemne...
kiszona 4. ogórki kiszone 5. koncentrat pomidorowy 6. konserwy warzywne ( w słoikach i puszkach) 7...
, MIODY PITNE) OGÓRKI KONSERWOWE KAPUSTA KISZONA OGÓRKI KISZONE KONCENTRAT POMIDOROWY KONSERWY WARZYWNE...
przez przemysł owoc-warz.: Napoje (soki, nektary, napoje, wina, miody pitne) Ogórki konserwowe Kapusta kiszona...
. Odmiany kapusty do kiszenia powinny tworzyć?glowki o wys zaw. Cukru i niskiej zaw. bialka Meszkowatość...
i rozdrabniania, mało pracochłonne. Charakterystyka surowca kiszonego: ➺ kiszonki z kapusty i ogórków...
kiszonej kapusty, ogórków. Termobacterium - pałeczki o wysokim optimum temperatury. Lactobacillus...