Kiszenie - strona 3

note /search

Wykład o paszach, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1372

, zielonek, liści buraczanych. Rośliny łatwo kiszące się, to te które zawierają więcej cukrów niż białek...

Psychologia kliniczna-opracowanie

  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Psychologia
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1477

, szczęśliwego i owocnego roku, oraz wielu lat obfitujących w wino, a także w jabłka, kiszoną kapustę i zwykłą...

Ocena jakościowa tłuszczów

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1477

, Złego odczytu z biurety podczas miareczkowania, Zbyt krótkiego ogrzewania roztworu kapusty kiszonej...

Fermentacja - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1092

Butandiol Aldehyd octowy, masłowy Kiszona kapusta: Odpowiedni surowiec Oczyszczenie, wycięcie rdzenia...