Kiszenie - strona 2

note /search

Fermentowane surowce roślinne

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1337

Fermentowane surowce roślinne Kiszona kapusta Oczyszczenie dojrzałych główek kapusty Wycięcie...

Fermentacja mlekowa

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1750

zawarta w kiszonym materiale, dostateczna aby bakterie fermentacji mlekowej mogły go rozkładać do kwasu...

Plony i podział - wykład.

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia rolnicza
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1078

sprzyjającej do 35% - dosuszanie zimnym powietrzem 19% - suszenie w suszarniach mech. 9% - kiszenie w dole 39...

Ogórki, fermantacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 280
Wyświetleń: 987

fermentacyjne. Ogórki do kiszenia -  niezupełnie dojrzałe, umiarkowanie wygięce, odpowiednia odmiana, ogórki...