Kiełki - strona 6

note /search

Schemat produkcji czekolady

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 6650

% jądra, około 11,5% łupiny i 0,8% kiełków. Z tych trzech składników dla produkcji czekolady i wyrobów...

Bar sałatkowy

Pobrań: 210
Wyświetleń: 3416

następująco : - kanapka z ciemnego pieczywa + wędlina +świeże pomidory/ ogórki /kiełki - napój/ sok warzywno...

Referaw

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1869

tokoferolem (tokos-rodzenie, phero, ol = alkoholowy charakter związku). W 1927 Evans i Burr uzyskali z kiełków...

Układ pokarmowy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1064

i witaminy A Wątroba, jaja, orzechy, ryby, oleje roślinne, kiełki pszenicy - osłabienie mięśni - obniżenie...