Jełczenie mąki - strona 7

note /search

Zboża uprawne - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2296

gatunków w stanie naturalnym nie występuje jest odporne na choroby mąka pszenżyta zawiera mniej białka...

Analiza żywności-kwasowość

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 1260
Wyświetleń: 5999

, gdyż białka będą miały małą stabilność termiczną podczas pasteryzacji. B. Oznaczenie kwasowości mąki. Metoda...

Podział ciast piekarskich

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 147
Wyświetleń: 3038

W ETAPACH W METODZIE KLASYCZNEJ WIELOFAZOWEJ stopień ukwaszenia innym wzajemnym stopniem mąka - woda...

Biznes plan - przemiał zboża

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 84
Wyświetleń: 2646

i rozchodów. Firma “Złote ziarno” prowadzi wyłącznie usługowy przemiał zboża na mąkę i śrut dla okolicznych...