Jełczenie mąki - strona 6

note /search

Techniki plastyczne

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Metodyka edukacji wizualnej i kulturalnej
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1036

papierowej z mąką ziemniaczaną FORMOWANIE Z RÓŻNYCH MATERIAŁÓW: formowanie z drutu i gipsu, formowanie...

Produkty zbożowe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 945

Produkty zbożowe Produkty zbożowe stanowią podstawę żywienia. Do grupy tej zalicza się mąki...

Składniki odżywcze w pszenicy

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1463

, glutenina w stosunku 1:1) ok. 3% tłuszczów 5- 10 węglowodanów (skrobi) gluten - mąka słaby - niezbyt dobra...

Projekt produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1435
Wyświetleń: 7434

) wyroby wypiekane z mąki, wody i soli w połączeniu z różnymi dodatkami. Stanowi jeden z podstawowych...