Jełczenie mąki - strona 5

note /search

Północ - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1078

. Warto wspomnieć również o manioku - roślinie, którą po wysuszeniu przerabia się na mąkę - bazę...

Chleb

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2380

Wstęp: Pieczywo - wyroby wypiekane z mąki, wody i soli w połączeniu z różnymi dodatkami. Stanowi...

Wykład - używki, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 742

rozwoju drobnoustrojów chorobotwórczych lub nagromadzania się związków szkodliwych w procesie jełczenia...

ŻYWIENIE W DNIE MOCZANOWEJ

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 42
Wyświetleń: 553

, zawiesinami z mąki i mleka, - owoce i warzywa podawane w postaci gotowanej, surówek i sałatek, - zaleca...