Fermentacja mlekowa - strona 6

note /search

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

: Bakterii (ziarniaki, pałeczki) 85% Drożdży 15% Fermentacja: Mlekowa i alk 14-18h 20-23stC Produkt...

Pojęcia na egzamin, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 665
Wyświetleń: 2107

szlachetne mające zastos. w przemyśle. Fer. mlekowa możemy podzielić na właściwa fermentację mlekowa...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

fermentacje (mlekową, alkoholową, pro­pionową) Do zabiegów lub metod utrwalania żywności należy zaliczyć...