Dekstryny skrobia - strona 7

note /search

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 721
Wyświetleń: 2373

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2261

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Biochemia - przykładowe pytania

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 910
Wyświetleń: 2317

. retrogradacja skrobi związana jest z tworzeniem wiązań wodorowych (struktura oseudokrystaliczna...

Skrobia - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biochemia
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1204

Skrobia - jest głównym składnikiem zapasowym roślin - stanowi pokarm bardzo ważny...

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

- substancje występujące w danym produkcie nie rozpuszczające się w wodzie: błonnik skrobia pektyny części...