Dekstryny są to pośrednie produkty hydrolizy - strona 3

note /search

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2275

Przetwory zbożowe są produktem obróbki ziarna różnych zbóż i nasion. Mogą też być frakcjami...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2604

Przetwory zbożowe są produktem obróbki ziarna różnych zbóż i nasion. Mogą też być frakcjami...

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

Produkt spożywczy: Woda Sucha masa Białko Aminokwasy Tłuszcze Kwasy tłuszczowe Węglowodany...

Cukry

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 504
Wyświetleń: 2688

), produkt pośredni ich kwaśnej hydrolizy; • Duże ilości w słodzie i pośrednich produktach przemysłu...

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1519

też ma wpływa na jakość produktu Drożdże: Różne rasy S.cerevisiae: Brak amylaz, a surowce zawierają skrobię...

Ph roztworu - wskaźniki

  • Uniwersytet Gdański
  • Chemia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1001

w całości (nie powstają dodatkowo produkty uboczne). Procesy hydratacji są szczególną postacią procesów...

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

, dekstryn, tłuszczów tworzących błonkę: bibuła (mleko) - produkty o dużej zawartości wody - zwiększenie...