Dekstryny są to pośrednie produkty hydrolizy - strona 2

note /search

Biochemia - testy przykładowe

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 1302
Wyświetleń: 3836

jest produktem: a) hydrolizy amylozy przez beta-amylozę b) hydrolizy amylozy przez alfa-amylozę c) hydrolizy...

Biochemia, Testy przykładowe cz2

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 672
Wyświetleń: 1645

) ściana komórkowa d) jądro komórkowe 31. Dekstryna graniczna jest produktem: a) hydrolizy amylozy...

Ph roztworu

  • Uniwersytet Gdański
  • Chemia
Pobrań: 322
Wyświetleń: 2002

w całości (nie powstają dodatkowo produkty uboczne). Procesy hydratacji są szczególną postacią procesów...

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 721
Wyświetleń: 2373

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2261

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...