Dekstryny fermentacja - strona 17

note /search

ADI-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 42
Wyświetleń: 868

: produkcja MSG metodą biosyntezy (fermentacji) Fermentacja aminokwasowa (Micrococus glutamincus) - biosynteza...

Wykład - herbata zielona, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1127

nie zabarwiają się na kolor miedziowo-czerwony, ale zachowują barwę oliwkowo-zieloną Brak fermentacji Lekkie...

Wykład - rodzaje miodów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 980

fermentacji roztworu miodu pszczelego i tzw. brzeczki. W celu wytworzenia miodu pitnego rozpuszcza się miód...