Amylaza dekstryny - strona 14

note /search

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8666

na trawieniu (ewentualnie odtłuszczonej) próbki kolejno termooporną alfa-amylazą (termamylem), proteazą...

Wejściówka-oznaczanie wody

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 630

dużą ilość białek, cukrów i dekstryn (np. sery czy mięsa, zwiększa się powierzchnię parowania próbki...

Ph roztworu - wskaźniki

  • Uniwersytet Gdański
  • Chemia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1001

 solwatacji .Przykładem uwodnienia jest przemiana hematytu w limonit , skrobi w dekstrynę orazanhydrytu w gips...