Amylaza dekstryny - strona 15

note /search

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1358
Wyświetleń: 3563

, gluteniny z woda tworzą gluten) Tłuszcz 1% Witaminy z grupy B Składniki mineralne Enzymy (amylazy) Mąki...

Procesy produkcyjne cz.1b

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Procesy produkcyjne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1799

przez: • wysychanie, tj.: ług posiarczynowy, dekstrynę, melasę, skrobię, • krzepnięcie, tj.: kalafonię, smoły, asfalty...

Procesy produkcyjne cz.1c

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Procesy produkcyjne
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1764

, dekstrynę, melasę, skrobię, • krzepnięcie, tj.: kalafonię, smoły, asfalty, • spoiwa wiążące chemicznie, tj...

Toksykologia - wyklad 11

  • Toksykologia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1330

. karboksypeptydazę, amylazę ślinową, rybonukleazę trzustkową, dekarboksylazę szczawiooctanową, anhydrazę węglanową...

Morfaktyny - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Fizjologia roślin
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1596

normalny wzrost) oraz indukcji  amylazy w kiełkujących ziarenkach jęczmienia . Gibereliny można zaliczyć...