Wysłodki - strona 2

Cukrownia - omówienie zagadnienia

  • Politechnika Gdańska
  • Gospodarka Wodno-Ściekowa
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1246

(niekrystalizujaca pozostałość)-Wysłodki (24-32% s.m)-Błoto defekacyjno-saturacyjne SUROWCE I MATERIAŁY UŻYWANE...

Liofilizacja-wady i zalety

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Suszarnictwo
Pobrań: 350
Wyświetleń: 6692

Ryby do produkcji mączki zastosowanie Skórki i miazga owocowa z cytrusów perspektywiczne Wysłodki...

Witamina A

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Henryk Kreft
  • Dietetyka
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1260

susza lub żywione są paszami niedoborowymi takimi jak wysłodki, koncentraty, słabej jakości siano...

Niestrawność-rodzaje, pojęcie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Czesław Byrski
  • Interna bydła
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1589

zbożowe, otręby, buraki cukrowe i ich odpady - liście, zrzynki, wysłodki, melasa, buraki pastewne, jabłka...

Ekonomika - egzamin

  • Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1218

sprzedał z 1 ha 500 dt buraków po 11 zł/dt, z tytułu nie pobranych wysłodków uzyskał 200zł. Liście...